Mukelot ne täällä vaan kasvaa ja komistuu ;-) vaikka ovatkin "sekalinjaisia", voi voi pieniä kun eivät tiedä mitään tästä maailman julmuudesta. Borntobe-pennuilla on jo silmät auki, aivan ihania nuuskutuksia tulee nenään kun pikkuisia ottaa syliin. Jopa poju malttaa ja itse asiassa tykkää olla sylissä.

muutama kuva 2 viikkoisista.

578526.jpg

578503.jpg

578506.jpg

ja Crazyn 1 viikon ikäiset mustiaiset: ( JEEEEEEEEEE JERE teki MAAAAALIN)

Crazy hoitaa pentujaan todella mallikkaasti. Pennut ovat nyt niin tyytyväisen oloisia.
Crazy tekee petiä vaan niin raivokkaasti välillä, että pentuja löytyy lattialta laatikon vierestä. Tännän C oli tehnyt "petiä" meidänkin sänkyyn! Taitaa olla aika tämän lauman muuttaa kodinhoitohuoneeseen,,,

578515.jpg

578521.jpg

578525.jpg

Hiukan heppahöpötyksiä:

Illalla olin taas ratsastamassa Katilla Marjalla. Johanna meni taas Ladylla. Harjoittelimme siirtymisiä, homma meni suht´hyvin. Yhdellä kädellä ratsastaminen voi ja on todella vaikeata, varsinkin kun heppa menee toiseen suuntaa minne minä haluaisin sen menevän. Harjoittelimme myös seisahduksia: western ratsastuksessa hevosen täytyy pysähtyä WOW sanalla, ei ohjilla. No tässä meillä on vielä paljon tekemistä,,,,Eniten minua ilahduttaa Lady, meidän upea ravuri, menee niin nätisti westerniä että oksat pois. Lady raukka joutuu nyt aivan uudenlaiseen maailmaan, jossa ei enää mennä kouhoteta sata lasissa.