no elämässä on muutakin tekemistä kuin netissä olemista, ainakin minulla. Sigge sipuli satutti eilen illalla jalkansa lenkillä. Taas on paketti jalassa, yhdessä anturassa haava. Great, juuri kun alkoi olla nouto harjoitukset menossa hyvin.

Kävin illalla auttelemassa Tiinaa Rustyn kanssa. Ajettiin Rusty ( quarter ruuna 1v.) takaa esimmäisen kerran maneesissa. Rusty meni oikein mallikkaasti. Hieno oppilas.

Viime viikolla kävi Torspo ( Z. Canbecruel) meitä moikkaamassa. Kyllä on poika kasvanut, ja itse- varmuutta löytyy. Ei ollut minänsäkkään vaikka Vici haukkui toista aidan takaa. Keino emon Mexx kanssa tapaaminen oli yhtä juhlaa,,,, Mexx taisi olla vielä hajuja pepussa jonkin verran koska poju tiesi heti mitä pitää tehdä ;-) Hyvä siitosuros,,,,

Viime viikon ma kävin katsomassa myös Kennya Lahdessa. Siellä myös vastaanotto oli riemukas. Ensin herra hiukan haukkuin mutta kohta oli jo sylissäni. Huh mitkä tassut ja jalat tällä pojalla on, paksuutta riittää. Laita Susan minulle jossain vaiheessa kuvia niin laitetaan nettiin.

Niin ja meidän karvaturri Vici täytti 13 pv 10v. Paljon onnea mamman mussukalle. Kyllä aika rientää, muistan aivan hyvin kun Mervi toi tämän sahanpuruisen koiranpennun minulle Belgiasta.

Tässä vielä yksi kuva Match showsta Leppävirralta.930206.jpg

vasemmalta Milla&Moona, Janina&Linda sekä Jonna&Rosa

Tytöt eivät päässeet 4 parhaan joukkoon, mutta saivat kuitenkin palkinnon