Koko viikonloppu meni Hyvinkäällä Katin kanssa valmennuksessa. Tällä kertaa meillä oli valmentajana Mia Ekström Ruotsista. Kati esitti kyllä taas parhainta olemustaan. Päivi sanoikin, että minulta pitää ottaa metri pois ohijsta, jotta saan pidettyä ne taas
 tiukalla :-). Ei vaan, todella mukavaa kun hevonen ja ennenkaikkea itse alkaa luottamaan ettei niitä ohjia tarvitse niin paljon.

Valmennuksen pääpaino oli jalkatyöskentelyssä. Hevosta ohjattiin tai yritettiin ohjata :-) vain painolla ja jaloilla. Teimme paljon harjoituksia, jossa hevosen pää oli alhaalla ja sen tuli pysyä siellä. Harjoittelimme hip over:a, pysähdystä, tempojen vaihtoja sekä su teimme pienen trail radan. Tässä yhdessä radan osuudessa laitettiin ratsastaja sekä hevonen todella koetukselle. Käännökset olivat todella pieniä. Joten: kun Aapo Marjan kanssa niistä suoriutui ei meillä muilla ole enää muuta mahdollisuutta kuin suoritua käännöksistä!

Viikonlopusta jäi todella mukava fiilis, porukka oli hyvällä tuulella (vaikka ulkona tuulikin aikalailla :-) ) sekä motivoituneita treenaamaan. Kiitos Mialle sekä yhdistykselle kurssista.
Kuvia löytyy yhdistyksen  sekä BHK-photon sivuilta.

linkit: Power